1) How to call team ?   
Ans - Just call us on Phone or send SMS or send E-mail.
 
2) Is servicing done for all brands of cars ?
Ans -Yes, we do servicing for any brand of cars.
 
3) How much lead time required ? 
Ans - Minimum 48 hrs. In advance, however you can project your requirement even a fortnight earlier. We can take up your case on urgency basis at absolute no extra cost.
 
4) Do we charge extra for long distances ?
Ans - No. we cover all area under PMC & PCMC without extra charges.
 
5) How much time consuming is it ? 
Ans - It takes just one hour plus to carryout the normal maintenance. We recommend that you must supervise/watch what is being done. However you may carry on with your work and be rest assure that the job will be done to  your fullest satisfaction
 
6) How much space is required ?  
Ans - We just require the space to park our Maruti Van near your car for carrying out the task.
 
7) Do I have to provide power for operating the machines ?
Ans - No, we have generator fitted in the mobile van itself to operate our machines
 
8) How do I remember about next servicing schedule ?
Ans - We will remind you about it and interact with you till next servicing is carried out.
 
9) What about washing of vehicle and wheel alignment ?
Ans - To avoid dirtying the place, our mechanic will take the vehicle to the nearest service shop for washing, wheel alignment and wheel balancing at the actual costs (No extra charges  from our side.)
 
10) What about Minor & Major Repairs?
Ans - Minor Repairs are done at site itself & major repairs will be carried at our affiliated workshop.
 
 
 
 
 
 
 
 
© Reliable Mobile Car Service. All Rights Reserved 2013
CALL NOW 9503431090
9767573355
020- 26822963
Designed & Developed By Genesis Advertising